StucWerk | TegelWerk | SchilderWerk | SloopWerk | ShowRoom             

Sausklaar

Sausklaar

Wat tegenwoordig als zeer fraai wordt ervaren is het saus klaar maken van de binnenmuren. Als men dit doet in combinatie met togen en of lijstwerk krijgt men een bijzonder mooi en stijlvol eindresultaat. Belangrijk is weer de analyse van de ondergrond, scheuren worden behandeld en de ondergrond word voorzien van een goede hechtprimer. Hoeknaalden worden te lood gezet, of met het kozijn mee gesteld indien deze niet geheel te lood staan.

Belangrijk bij ondergronden als gipsplaten is dat er voldoen gips materiaal word aangebracht zodat hier voldoende sterkte word opgebouwd. Na het aanbrengen van de natte gips worden de muren of plafonds twee keer uitgevlakt met een aluminium rij zodat deze zeer strak wordt.

Bij meerdere dagen arbeid maakt men de tegenovergestelde muren eerst zodat men mooie strakke hoeken krijgt. Als de muren voldoende gedroogd zijn kan men de muren in een leuk kleurtje sausen. Men kan ook de schilder vragen om de muren af te spuiten met muurverf wat echt een heel strak eindresultaat geeft.

Wil men in combinatie lijstwerk aanbrengen is het belangrijk dat de ondergrond goed vlak is. Bij het aanbrengen van lijstwerk (deze bestaan uit stukken van 1,5m ) is maatvoering zeer belangrijk. Verder is belangrijk de naden die er zijn als men de lijsten heeft aangebracht. Om deze zeer goed weg te werken dienen deze verschillende malen goed te worden bewerkt.

Belangrijk bij lijstwerk is dat men een goede balans zoekt tussen lijst en hoogte plafond en ornamenten daar men anders een te bond geheel krijgt. Elke situatie is natuurlijk anders en elke klant heeft zijn eigen wensen, men kan er bijvoorbeeld voor kiezen om niet uit te vlakken met een aluminium rij maar uit de hand te smeren wat de arbeidstijd verkort en dus ook de prijs. Een bijkomend voordeel van glad pleisterwerk is dat dit goed te repareren is als dit zou beschadigen.
Sausklaar Stucadoors Yilmaz


StucadoorsYilmaz Baarn

Wanneer goed, Perfect moet zijn...
Wij maken het verschil.... 

0642 922 064
Tolweg 4 C
3741 LK Baarn