StucWerk | TegelWerk | SchilderWerk | SloopWerk | ShowRoom             

Wij zijn actief in:

Stucadoor / Stukadoor Baarn

Zoekt u een Stukadoor / Stucadoor in Baarn?
Dan bent u bij Stucadoors Yilmaz aan het goede adres. Wij hebben verschillende teams zeer ervaren stucadoors waaronder een team dat voornamelijk in Baarn en omstreken uw wensen realiseert.

Zij worden ingezet voor werkzaamheden zoals het glad pleisterwerk en schilderwerk tot spachtelputz met een motief erin, stucwerksierpleisterschuurplafonds, latex spuitensausklaar maken van wanden en buiten stucwerk

Voor al uw wanden en plafonds kunt u bij ons terecht. Gespecialiseerd in glad stucwerk, leveren wij ook wandafwerkingen als sierpleisters die wij naar uw wens aanbrengen op uw wanden. Stucadoors Yilmaz werkt met ervaren stucadoors. Wij zijn een erkend NOA bedrijf. Tevens leveren wij een afbouwgarantie van 5 jaar op al het afgeleverde werk.

Hieronder vindt u wat voorbeelden van verschillende soorten stucwerkzaamheden waar wij u graag van dienst mee zijn. Wilt u meer informatie hierover neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag de mogelijkheden en de daarbij behorende prijzen.

Stucwerk
Spachtelputz
Schuurwerk
Sierpleister
Sausklaar
Plafonds
Glad pleisterwerk
Buiten stucwerk
- etc.


Vraag vrijblijvend bij Stucadoorsbedrijf Yilmaz een offerte aan voor omgeving Baarn.
Want uw gestucte woning, is ons visitekaartje!

Stucadoorsbedrijf Yilmaz beschikt over zeer ervaren stucadoors / stukadoors voor het stukadoren in Baarn, Eembrugge, Eemdijk, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes en Lage Vuursche

Met Stucadoorsbedrijf Yilmaz is het altijd mogelijk om te onderhandelen over de beste prijs voor de beste kwaliteit van de gevraagde werkzaamheden.

Daarnaast houden we continu de vinger aan de pols in de relatie tussen onze klanten en stemmen we onze dienstverlening af op de behoeften en wensen van onze klanten. Op deze manier werken we structureel aan tevreden klanten.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op via ons contactformulier

 

StucadoorsYilmaz Baarn

Wanneer goed, Perfect moet zijn...
Wij maken het verschil.... 

0642 922 064
Tolweg 4 C
3741 LK Baarn